BIOTOP ZWEMVIJVERS  |  TUINVIJVERS  |  NATUURVIJVERS
Deutsche SprachversionDeutsche SprachversionEnglish VersionU.S.A. VersionVersion françaiseNederlandse versieSlovenian Version
Nieuws | Pers | B2B | Partner Login | Links | Contact | Impressum   
BIOTOP  ZWEMVIJVERS  |  TUINVIJVERS |  NATUURBADEN

Wij over ons:


Onze gemeenschappelijke toekomst.Motivierte Swimming-Teich-Partner haben für


Gemotiveerde Swimming-Teich-partners hebben voor meer dan 5000 tevreden Swimming-Teich-klanten gezorgd. Is er een betere referentie?Over ons begin in het jaar 1985.

Een ecologisch georiënteerd bedrijf kan ook economisch bestaan. Dat was ons credo in de eerste jaren. Het idee van een zo natuurlijk mogelijke zwemvijver was maar één van de velen. De zwemvijver was duidelijk het beste idee en de Biotop Landschaftsgestaltung GmbH had het al 5-6 jaar vóór alle anderen. Daarnaast was Biotop van het begin af aan de meest innovatieve systeemaanbieder.

Over ons partnernetwerk.

Biotop is al in 1994 begonnen met het opbouwen van het Swimming-Teich-partnernetwerk. Toen had de firma al tien jaar ervaring in het bouwen van natuurlijke zwemvijvers. Met de ondersteuning van het partnernetwerk is het gelukt om aan onze klanten een technisch uitgerijpt produkt aan te bieden dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Meer dan 5000 tevreden klanten spreken voor de niet te overtreffen kwaliteit van onze zwemvijvers. Het partnernetwerk omvat bedrijven in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Bosnië-Hercegovina, Slovenië, Spanje, Griekenland, Israël en Nieuw-Zeeland.

Over onze innovaties.

De voortdurende verdere ontwikkeling van ons systeem staat bovenaan op het programma. Daarbij wordt altijd rekening mee gehouden dat er mét de natuur wordt gewerkt i.p.v. er tegen. Op een intelligente manier gebruik maken in plaats van misbruik maken van de natuur is ons devies. Wij wijzen het overmatig gebruik maken van techniek voor zwemvijvers af omdat dit het idee van een natuurlijke zwemvijver absurd zou maken. Onze uitvindingen worden graag nagemaakt maar de kwaliteit van het origineel blijft nog steeds ongeëvenaard, mede omdat wij het steeds verder blijven ontwikkelen. Deze voortrekkersrol bij innovaties maakt de Swimming-Teich-groep tot marktleider.

Over onze klanten.

Hun wensen en behoeften staan voor ons voorop en gezamelijk ontwikkelen wij en onze partners voor u uw droomzwemvijver. De verzorging van uw zwemvijver eindigt niet bij de voltooiing ervan. Als enige zwemvijverbouwer bieden wij een alles omvattend onderhoud en advies in de daarop volgende jaren. Wij blijven in nauw contact met onze klanten omdat wij zo een kans zien om uit de eerste hand de wensen van de zwemvijvereigenaren te ervaren. Deze vorm van contact is voor ons de garantie om de zwemvijver steeds opnieuw voor de klanten te kunnen verbeteren.

Over onze zwemvijvers.

Door zijn harmonieuze eenheid van zwembad en biotoop zorgt de zwemvijver voor ongestoord plezier. Geheel zonder chemische middelen, maar met veel fauna en flora. Haal de meest natuurlijke zaak ter wereld in uw tuin. Wij vertellen u hoe het gaat. Geen ander systeem kan u bijna 5000 bouwreferenties bieden. Laat u zich één daarvan tonen bij u in de buurt.

Over onze Living-Pool.

De idee van een zwembad met vitaal water staat al lang op het verlanglijstje van veel belangstellenden.Het samenspel van langdurig uitgeteste componenten van de zwemvijver en het ongebreidelde streven van onze onderzoek- en ontwikkelingsafdeling naar vernieuwingen, die tevens de natuur in acht nemen, heeft de Living-Pool voortgebracht, de perfecte symbiose van vijver en zwembad.

Over onze toekomst.

Tevreden klanten zijn onze toekomst. Een veelvoud van gemotiveerd partnerbedrijven zijn onze toekomst. Goed opgeleide en zich verder ontwikkelende medewerkers zijn onze toekomst. Het vasthouden aan ecologische principes is onze toekomst. De Swimming-Teich-groep werkt consequent aan de toekomst van de zwemvijver omdat ze inzet op kwaliteit. Daarvan kunt u als klant alleen maar profiteren. Het kiezen van onze originele Biotop is op de lange duur de beste keuze.

naar het begin van de bladzijdezum Seitenanfang

Deze site aanbevelen:

Partner vakbedrijven

Video

Catalogus hier bestellen

Website by berghWerk New Media - WebDesign Wien